17 Şubat 2015 Salı

All-Star 2015 Smaç Yarışması / Victor Oladipo

Smaç yarışmasının en renkli ismi kuşkusuz Victor Oladipo'ydu. Frank Sinatra'nın New York, New York şarkısını söylemesi ve paytak yürüyüşle baya bir sempatimi kazandı. Havada dönerek yaptığı smaç 360 dereceden fazla 540 dereceden azdı. Günümüzde teknolojinin ne kadar geliştiğini ve sahip olduğumuz imkanları düşündüğümüzde smaç esnasında Oladipo'nun döndüğü dereceyi ölçen bir bar olması hoş olabilirdi. Aldığı 50'yi sonuna kadar hak eden bir smaçtı.
Takım arkadaşı Elfrid Payton'ın yardımıyla yaptığı smacı daha net bitirebilse belki bir 50 puan daha gelebilirdi. Kendi dahil hiç kimsenin içine sinmeyecek bir bitiriş oldu. Smacın hakkını bir tek Julius Erving verdi, onun dışındaki juriler puanı kırdılar.
Oladipo yukarıdakilere ekstra olarak yıllar önce Allen Iverson ve Andre Iguodala'nın smacına benzer bir smaç yaptı. Bu smacı 1.93 boyunda biri yapınca daha güzel görünüyormuş, bunu anladık. LaVine insanüstü smaçlar yapmasa Oladipo ortalama bir smaç yarışmasında rahatlıkla şampiyon olabilecek kalitede smaçlar yaptı. Şanssızlığı LaVine'e denk gelmesi oldu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder