1 Kasım 2014 Cumartesi

NBA'de Gecenin Notları / 31 Ekim

- Thomas Thomas dedik. Bizim de fişi çeken o olmuş. Spurs sezonun ilk mağlubiyetini Suns karşısında 89-94 almış. İlk periyot sonrasında kaybetmemize pek ihtimal vermiyordum(24-11). Ancak maçın geri kalanı beklediğim gibi gelişmemiş pek. Thomas tıpkı ilk maç olduğu gibi bu maç da yedekten gelerek 23 atmış. Spurs'ün iyi başlayıp sonrasında maçı vermesinde en etkili faktör de kuşkusuz girmeyen şutlar. Leonard ve Ginobili'nin tek bir saha içi isabeti yok. Green de 1 tane sokabilmiş. Diaw'ın da 6'da 1 üçlüğü derken mağlubiyet gelmiş. Skor 89-92 iken Coach Pop mola alıyor ancak mola sonrası topu 5 saniyede oyuna sokamayıp, rakibe veriyoruz. Spurs takımında görmeye hiç alışık olmadığımız bir durum malum. Şaşırtıcı bir detay olarak buraya not edelim.

- Doğu'nun en iyi 2 takımı Cavs ve Bulls'un karşılaşmasında ise kazanan LeBron olmuş. Bu iki takımın birbiriyle kıyasıya çekişmesini bekliyorduk, maç da uzatmaya gitmiş. LeBron'un 36-8-4'ü var. Maç hakkında korkutan gelişme ise kuşkusuz Derrick Rose'un sakatlığı oldu. 2 yıldır dizinden yaşadığı sakatlıklar yüzünden doğru düzgün maça çıkamayan 2011 MVP'si, sol dizinden küçük bir sakatlık yaşamış ve maçta yanlızca 25 dakika süre alabilmiş. Sakatlığının ciddi olmadığını okudum ama yine de konu Rose ve dizleri olunca insan bir an için korkuyor.

- Cavs'de Tristan Thompson'ın 12 hücum ribaundu var.

- Bu Philadelphia'da oynayan adamlar kim? Bu ne kadar kötü bir takım. Bucks'a kaybetmişler.

- Gecenin en etkileyici performansı Rudy Gay'den. Kings'in Blazers'ı mağlup ettiği maçta 40 sayı 8 ribaundu var. Clippers'ı Lakers'ı yendiği maçta Blake Griffin'in de 39-7-4'ü var. Lakers da 3 maçta 3 mağlubiyet oldu. 

- Cadılar Bayramı kostümleri ünlü olan Paul Pierce'ın bu yılki tercihiyle yazıyı kapatalım:

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder