31 Ekim 2014 Cuma

NBA'de Gecenin Notları / 30 Ekim

- LeBron'un eve dönüş maçında, Cavaliers Knicks'e mağlup oldu. Carmelo'nun 25 sayısı var ayrıca fişi çeken şutu da LeBron'un üzerinden attığını belirtelim. Derek Fisher da koçluk kariyerinin ilk maçında galibiyet almış oldu.

- Thunder'da Westbrook'un gerekirse her maç çıkıp 40 atacağını ancak ona birinini yardımcı olması gerektiğini söylemiştim. Gece onlar adına en korkunç senaryo yaşandı, Westbrook da sakatlandı. Yanlış okumadıysam Westbrook'un elinde kırık var ve 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacak. Hem Durant hem de onun aynı anda sakat olması Thunder adına büyük talihsizlik.

- Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Fransa takımında izlediğimiz Jazz oyuncusu Rudy Gobert'e ayrı dikkat edeceğimi söylemiştim. Oyuncu bugün Mavericks karşısında kaybettikleri maçta 12 dakika sahada kalmasına rağmen 5'i hücum olmak üzere toplamda 8 ribaund çekmiş. Küçük bir Javale McGee ışıltısı görüyorum.

- Gecenin en iyi performansı Magic'i mağlup eden Wizards'ın yıldızı John Wall'dan gelmiş. 30 sayı 5 ribaund 12 assisti var.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder