2 Kasım 2014 Pazar

NBA'de Gecenin Notları / 1 Kasım

- Lakers'ın nasıl bir fikstürü varmış, lig başladığından beri her gün maçları var. Dün gece de Warriors'a kaybettiler böylelikle 0-4 oldular. Cuma günü 4 yıl için 70 milyon $'lık sözleşmenin altına imza atan Klay Thompson, Lakers karşısında 41 sayıyla kariyer rekoru kırdı. Curry'nin de 31 sayı 10 assisti var. Splash Brothers'dan 72 sayılık bir katkı var yani. Bir de Kobe'nin şu circus shot'ı var:
- Thunder sakatlıklar sonucunda 8 kişiye inen rotasyonuyla Nuggets maçını almış. Yıldızların yokluğunda skor yükünü Perry Jones çekecek gibi görünüyor. Thunder'da sakatlıkları gösteren bir tablo buldum, onu paylaşayım:
- Grizzlies-Hornets maçının skorunun düşüklüğü göze çarpıyor: 71-69. Hornets'de büyük ümitlerle imzalanan Stephenson'ın sezona iyi girmediğini söyleyelim. Bu maç da yalnızca 2 sayı kaydedebilmiş.

- Ricky Rubio'nun yaz aylarında şut çalıştığı haberini almıştık. Şu an için olumlu bir etki gördüğümüzü söylemek zor. 17 assisti var, bu anlamda her geçen gün daha iyiye gidiyor ancak şutu 10'da 3 atmış.

- Derrick Rose dün yaşadığı sakatlık sebebiyle sahada değildi. Hafif bir incinme olduğunu okudum.

- Cezası biten Greg Monroe da Pistons'ın Nets'e kaybettiği maçta parkelere 18 sayı 11 ribaundla geri dönüş yapmış. Oyuncunun benchten geldiğini de söyleyelim. Malum pek alışık olmadığımız bir durum. Nets'de Joe Johnson'ın 34 sayı 8 ribaund 6 assisti de gecenin en etkileyici performanslarından.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder