3 Eylül 2014 Çarşamba

Chicharito = Nokta Atışı Transfer



Real Madrid'de hücum hattı inanılmaz gözükse de Benzema'yı yedekleyecek güvenilir bir forvetleri yoktu. Genç Jese geçtiğimiz sezon olumlu birkaç sinyal vermişti ancak rakip takımların bitirici forvet anlamında geldikleri nokta, Real Madrid'in de böyle bir hamle yapmasını zorunlu kıldı.

Van Persie, Rooney, Falcao'ya sahip bir takımda Hernandez'e yer yoktu. 26 yaşında, kariyerinin zirve yapması gereken bu dönemde, bu kadar arkada kalmayı kendi de kabullenemezdi. Bu açıdan baktığımızda Madrid'in ona sunduğu bu fırsat da onun kariyeri adına bir dönüm noktası olabilir. 

Forvet bolluğu yaşayan bir takımdan çıkıp, Şampiyonlar Ligi şampiyonu takıma imza atan Hernandez'in motivasyonunun çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Real Madrid de onu alarak bence Falcao hamlesinden daha akıllıca bir iş yapmış oldu. Hernandez yedek kalmayı sorun yapacak bir adam değil. En azından önünde yanlızca Benzema olacağı için bunu asla dile getirmeyecektir. Yedek forvet takviyesi anlamında bu kadar üst seviye bir ismi böylesine sorunsuz ve herkesin memnun olacağı bir yoldan takıma kazandırmak ciddi bir transfer başarısı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder