22 Ağustos 2014 Cuma

Notlar: Trabzonspor 2 - 0 Rostov


- Trabzonspor'un zayıf rakibi karşısında kazanmasını bekliyorduk. Takımda çok fazla sayıda yeni oyuncu olmasına rağmen beklentiyi boşa çıkarmadılar. 2-0 çok iyi bir skor, Rusya'da turu bırakma ihtimalleri oldukça zayıf.

- Oscar Cardozo kesinlikle bitik değil. Fenerbahçe 2 yıl uğraştı 12 milyona alamadı, Trabzon 5'e bağladı, kesin bir şey var muhabbetlerinin arkasını dolduracak herhangi bir falso göremedik. Taş gibi oynuyor, bu sezon ligde minimum 15 gol atmasını bekliyorum. Rostov'a attığı gol de oldukça klas bir vuruştu. 

- Trabzonspor'un takım olmak için zamana ihtiyacı var. Çok fazla yeni oyuncu var ve birbiriyle oynamaya alışmaları gerekiyor. Normal olarak biraz dağınık bir görüntü çizdiler. Ligin başlarında bu sorunu aşmalarını bekliyorum. Halilhodzic'in de bu yönde açıklamaları vardı, kendisi çözecektir bu sorunu.

- Bosingwa da kıskanılacak türden bir oyuncu. Geçen bir sezonun ardından Malouda gibi vurgun yapmaya gelmediği açıkça görülüyor. Ligimiz için hala ekstra bir yetenek. Özellikle bu tip zayıf takımlara karşı fark yarattığını görmekteyiz.

- Kevin Constant ligde tam bir joker oyuncu olarak kullanılabilir. Her işi yapar görüntüsü çiziyor.

- Sefa Yılmaz gayretli görünüyor ancak ödenen bonservis bedelinin ardında ezilip ezilmeyeceğini zaman gösterecektir. 

- Hakem korkunçtu. Trabzon'un verilmeyen penaltısı gerçekten bir fiyasko. Topla hiç bir alakası olmayan, doğrudan oyuncuya atılan bu tekmenin gözden kaçma ihtimali yok. Hakem ilk golde atladığı ofsaytı telafi etmeye kalktı kendince. Çok yanlış bir karardı, hakemin notu düşecektir. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder