20 Temmuz 2014 Pazar

Dwight Howard'dan Talihsiz Açıklama


Geçtiğimiz günlerde Houston Rockets'dan ayrılıp Dallas Mavericks'e imza atan Chandler Parsons'ın gidişi üzerine Dwight Howard'ın yorumunu paylaşmak istiyorum:

"Bizi hiçbir şekilde etkilemeyecek. Bana ve James'e sahibiz. Takımda, oyundaki en iyi pivot ve en iyi iki oyun kurucu var"

Chandler Parsons dediğimiz adam geçtiğimiz sezon 16.6 sayı 5.5 ribaund 4.0 assist ortalamalarıyla oynadı. Howard'ın bu açıklamayı yapması bir ego gösterisinden başka bir şey değil. Parsons'ı kaybetmenin yanı sıra bütün şehri Carmelo posterleriyle süsleyip, onu da ikna etmeyi başaramadılar. 

Parsons'ın yanı sıra Lin ve Ömer de takımdan ayrıldı. Bu koşullarda takıma kalburüstü bir oyuncu monte etmelerine kesin gözüyle bakıyorum ama yine de Howard'ın bu şekilde konuşması hoşuma gitmiyor. Ligdeki en iyi pivot olarak kendini gösteriyor, bu yıllardır tartışılmayacak kadar net bir şekilde kendisiydi ancak şampiyonluk sevdasına yaşadığı sürüklenme ve bu esnada takımlara karşı aldığı tavır nedeniyle sempatikliğini kaybetti. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder