11 Ocak 2011 Salı

Holosko Kiralık Verildi


Geçirdiği inanılmaz ağır sakatlığın ardından takımdan kopmaması için sözleşmesinin dondurulması gündeme gelmişti bir dönem. Ancak bu gerçekleşmeyince ikinci alternatif olan kiralama yöntemine başvuruldu. Tamamen yabancı kontejanını açmaya yönelik bir hamle olduğu tartışmasız ortada. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a da ayrı bir parantez açmak lazım, aldıkları oyuncular kiralık ama o nasıl tehlikeli bir hücum hattıdır ?

Takımın emektar futbolcularından biri olduğu için tamamen bağların koparılmaması bence iyi oldu. Gerçi hiç kendimizi kandırmaya gerek yok, Belediye'de beklenenin altında kaldığı takdirde bir sonraki sezon direk satılacaktır. Olaya Holosko'nun açısından bakarsak da inanılmaz bir kadroyla oynama şansını kaçırdı belki ama form tutması için de müthiş bir fırsat sunuldu önüne. Belediye'de tamamen iyileştikten sonra banko 11 oyuncusu olacağını düşündüğümüzde Süper Lig'e kendini hatırlatması için daha uygun bir ortam olamazdı desek yanılmayız.

Gelelim Belediye'ye. Gökhan Ünal'dan sonra Holosko hamlesi çok ekstra oldu onlar için. Takımda zaten hücum oyuncuları mevcuttu hani eksiklik sebebiyle kadroya kattıklarını da söyleyemeyiz. Kısacası varolan gücün üstüne koydular. Şimdi ise tek dilekleri en azından şu yarım sezon için Holosko-Gökhan ikilisinin uyum sağlaması ve bu ikilinin estireceği terörle beraber ligde elde edilebilecek iyi bir sıralama. İstanbul'daki diğer büyük klüplerin yanında ezilmesi, taraftarının olmaması vb. etkenleri bir kenara koyarsak bu takımın da futbolcuların cezbeden bir numaralı şehirde olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Tahminim Holosko da yaşadığı şehirden, düzeninden kopmamak için böyle bir seçim yaptı.

Kısaca özetlersek yapılan sansasyonel transferler mükemmeldi ama herkes işin bir de bu yönü olduğunu biliyordu. Zapo'nun Prag'a gitmesinin ardından şimdi de Holosko Belediye'ye verildi. Tahminim Fink de 1-2 gün içinde Hannover'e imzayı çakacaktır. Tabata konusunda ise ne yapacaklar bilmiyorum. Ona da uygun bir adres bulunur heralde.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder