6 Ocak 2011 Perşembe

Culio Galatasaray'da


Klüpten resmi bir açıklama gelmese de DHA'nın haberine göre oyuncu Galatasaray'la anlaşmış. Hagi'nin bu takıma Rumen ekolü getiremeyeceğini ancak yine de 1-2 Rumen oyuncuyla görüştüğünü hepimiz biliyorduk. Eminim ki Galatasaray taraftarı sonlandıran transferin Culio değil de Adrian Mutu olmasını isterdi. Hele ki Beşiktaş dünya piyasasında önemli bir reklam yapıp gözde takım haline gelmişken geri kalmamak adına Mutu iyi hamle olurdu.

Açıkça itiraf edeyim : Culio'yu tanımıyorum. Hani pek göze batmayan ama yetenekli adamlar olur onların da çoğunu Football Manager sağolsun bilirim ama Culio'nun ismini gerçekten hiç duymamıştım. Zaten Galatasaray da oynayacağı ilk büyük klüp olacak zira oyuncu 27 yaşına gelmesine rağmen hala Cluj'lerde dolaşıyordu. Şunu da belirtmek lazım ki Roma'yı tek başına devirdiği bir maç varmış Culio'nun. Birkaç yerde de Romanya Ligi'nin en yetenekli oyuncularından falan yazılmış. O yüzden oyuncuyu şimdiden merak etmeye başladığımı söylemeliyim. Bir referans olması adına mixini paylaşıyorum. Ligimize yeni gelen bu yabancıyı da tanımış oluruz. Kimbilir belki de yıllarca kalıcı olur.



2 yorum :

  1. Cluj'lerde derken... Pardon ama son 5 yılda bizden daha fazla Şampiyonlar Ligi gören ve Şampiyonlar Liginde önemli takımlara kafa tutabilen bir takımdan bahsediyoruz. Son yıllardaki Galatasaray'ın yanında büyük bir takımdan geliyor sayılır..

    YanıtlaSil
  2. Son 5 yılda iyi oldukları gerçek ama genel olarak 100 yılı aşkın tarihlerinde baktığımızda bu son 5 yıl dışında hiçbir başarıları bulunmuyor. Camia olarak değerlendirdiğimizde Galatasaray'ın yanına yaklaşmaları mümkün değil.

    YanıtlaSil