7 Ocak 2011 Cuma

Anket / Süper Lig Şampiyonu / Smaç Yarışması


Geçtiğimiz haftanın anketinde Dünyanın 1 numaralı futbolcusunu sormuştuk. Adaylar tabii ki de Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo idi. Yanlız benim beklediğim aksine iki oyuncunun arasında inanılmaz bir oy farkı oluştu. Anketin sonucunda gülen taraf 23 oyla Messi olurken en büyük rakibi Ronaldo yanlızca 4 oy alabildi. Eskiden kıyasıya yarıştırılan bu iki oyuncu arasında böyle bir farkın oluşması bize yavaş yavaş herkesin Messi konusunda hemfikir olduğunu da gösteriyor sanırsam. Gelelim bu haftanın anketlerine. Bu hafta 1 futbol 1 de basketbol olmak üzere 2 anket yapacağız.

Futbol anketimizde Spor Toto Süper Lig'i kimin birinci tamamlayacağını soruyoruz. Özellikle son zamanlarda yapılan hamlelerle dengelerin değiştiği birçok kuliste yankılanmaya başladı bile. Trabzonspor'un Mehmet Çakır ve Brozek kardeşleri alması, Beşiktaş'ın dünyaca ünlü transferleri, Galatasaray'ın Culio ve Kazım hamleleri derken farklılaşmış kadrolarıyla izleyeceğiz Süper Lig takımlarını. Şıklar arasında Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor ve her ne kadar zor görünse de Galatasaray olacak.

Basketbol anketimize gelecek olursak bu hafta blogda sıkça söz ettiğimiz Smaç Yarışması'nı kim kazanır diye soruyoruz sizlere. Adayların geniş bir değerlendirmesini blogumuzun yeni yazarı Fatih sizler için yapmıştı. Adaylar arasında Clippers'ın akılalmaz işler yapan forveti Blake Griffin, Milwaukee'nin yaramaz guardı Brandon Jennings, Thunder'ın ölümcül kuvvete sahip uzunu Ibaka ve Wizards'ın fantastik smaçları denemesiyle ünlü oyuncusu McGee yer alacak.

Anketler 1 hafta sonra kapanacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder