7 Aralık 2010 Salı

Lejyonerlerimiz


Bu hafta çoğu lejyonerimiz gerek sakatlıklar gerekse teknik direktör tercihleri yüzünden forma şansı bulamadı.Yine her zamanki gibi en etkileyici performans Nuri Şahin'den geldi. Detaylar şöyle;

Hamit Altıntop: Ekim'den itibaren Kasım'ın ortasına kadar düzenli forma şansı bulan Hamit , son 3 haftadır yedek kalmaktan kurtulamıyor.İşin ilginç tarafı 3 haftadır 18'de olmasına rağmen Van Gaal'in 1 dk bile şasns vermemesi. Bayern Münih , deplasmanda Schalke'ye 2-0 yenilerek haftayı geçirdi.

Halil Altıntop: İkizinin tam aksine her hafta Skibbe'den forma alıyor ama bu kadar kötü kullanan oyuncu görmedim.Sonunda Skibbe de Halil'e dayanamadı ve kalecisi de sakatlanmasına rağmen aynı dakikada 1 oyuncu değişikliğini daha kullanmaktan çekinmeyerek Halil'i 46.dk da kenara aldı. Bu sezon 15 maça çıkan milli futbolcumuz 1 golle yetindi ve 3 haftadır 90 dk yı tamamlayamıyor , yedek kalması an meselesi , dikkat etmesi lazım!

Tuncay Şanlı:Geçen hafta yaptığı güzel asist bile Tuncay'ın Stoke'un deplasmanda Wigan'la 2-2 berabere kaldığı maçta 11 başlamasını sağlayamadı.Tuncay 84.dk da Fuller'ın yerine oyuna dahil oldu.

Nuri Şahin: Yine 90 dk , yine Nuri'den başarılı futbol ve yine B.Dortmund galibiyeti(Nürnberg deplasmanı 2-0)...Gerçekten Nuri'yi ve Dortmund'u kim durdurcak bilmiyorum.15.haftadan Bundesliga gibi bir ligde 2.ciyle aradaki puan farkını 10 yapmak inanılmaz hakkaten.Ve bu 15 maçın 15 inde de oynayan bir gururumuz var orda.Böyle devam ederlerse şampiyonlukarını 26-27.hafta civarı ilan edebilirler!

Çağdaş Atan:Evinde Young Boys'u 3-1 yenen Basel'de Çağdaş , bu hafta forma giymedi.Çağdaş bu sezon 17 lig maçının 10'unda forma giydi.

Hasan Kabze: Montpellier'in evinde Lyon'a 2-1 yenildiği maçta milli futbolcumuz ilk 11 başladığı maçta 38.dkda taktiksel değişiklik nedeniyle kenera geldi.Bu sezon 15 maç forma giyen Hasan'ın gelecek hafta tekrardan iyi bir performans göstermesi gerekiyor yoksa kenara geleceğinin sinyallerini bu maçta gördü.

Mehmet Topal: Sakat olan milli futbolcumuz , takımının Real Madrid'e deplasmanda 2-0 mağlup olduğu maçta 18'e giremedi.

Mevlüt Erdinç:Sakatlığı nedeniyle geçen haftayı kaçıran Mevlüt , bu hafta da forma giyemedi. PSG ise evinde Brest'i 3-1 le geçerek ligde 2.sıraya oturdu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder