1 Aralık 2010 Çarşamba

Lejyonerlerimiz



Geçtiğimiz hafta lejyonerlerimizin ne yaptığına bir göz atalım. Haftanın gözdesi tartışmasız Tuncay'dı.

Hamit Altıntop:Takımı Bayern Münih'in evinde Franfurt'u 4-1 yendiği maçta geçen hafta 90 dk yedek kulübesinde bekleyen Hamit'e Van Gaal yine aynı taktiği uyguladı ve Hamit oyuna girme şansı bulamadı.Böylece ikiz kardeşi Halil ile karşılaşma fırsatını elinden kaçırmış oldu.


Halil Altıntop:Aynı maçta Frankfurt adına 87 dk sahada kalan Halil çok çalışmasına rağmen golle buluşamadı.Halil'in bu sezon 13 lig maçında 1 golü bulunuyor.

Nuri Şahin: Takımı B.Dortmund'un evinde Mönchengladbach'ı 4-1 le geçerek doludizgin gidişini devam ettirdiği maçta Nuri , 90 dk sahada başarılı bir futbol sergiledi. Nuri şu ana kadar bu sezon oynanan 14 lig maçının tamamında forma giymeyi başardı.

Mehmet Topal:Valencia'nın evinde Almeria'yı 2-1 yendiği maçta M.Topal sakatlığı nedeniyle 18 e giremedi.Mehmet , en son 8 Kasım'da oynanan Sevilla maçında takımının formasını giydi.

Mevlüt Erdinç:PSG'nin deplasmanda Lyon'la 2-2 berabere kaldığı maçta Mevlüt sakatlığından dolayı oynayamadı.

Tuncay Şanlı: Bu hafta bizi gururlandıran Tuncay, 90+1.dkda belki de ayın asisti seçilecek bir gol pasına imza attı ve Stoke City'nin Manchester City gibi bir ekipten 1 puanı koparmasına yardımcı oldu.46.dkda Pennant'ın oyuna giren Tuncay , bundan sonraki haftalarda 11 başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.Yazının en altında verdiği pasın videosunu da izleyebilirsniz.

Çağdaş Atan:Müthiş bir zirve mücadelesinin yaşandığı İsviçre Ligi'nde Basel bu hafta deplasmnda 2-1 kazanırken Çağdaş Atan forma istikrarını sürdürdü ve 90 dk sahada kaldı.Bu sezon şu ana kadar 16 lig maçının 10'unda forma şansı buldu.

Hasan Kabze:Takımı Montpellier'in deplasmanda Marsilya'dan 4 fark yediği maçta Hasan Kabze de forma istikrarını sürdürdü ve 90 dk sahada kaldı.Hasan , bu sezon şu ana kadar 15 maçta 14 kez Montpellier forması giydi

Gökdeniz Karadeniz:Rusya Ligi'nin son haftasında Gökdeniz 67.dk da oyuna dahil oldu.Takımının son maçında deplasmanda Lokomotiv ile 0-0 berabere kalarak ligi 58 puanla 3.bitirdiği sezonda, milli futbolcumuz 11'i ilk 11 olmak üzere 17 maça çıktı ve 1 golle sezonu tamamlamış oldu.

Tuncay'ın şık asistini de buradan izleyebilirsiniz.

http://video.mynet.com/sporvdo/Tuncay-dan-muthis-asist/1024508/

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder