4 Kasım 2014 Salı

NBA'de Gecenin Notları / 3 Kasım

- Görev adamı demeye insanı dili varmaz, yıldız deyince de bir garip duruyor. Şunu söyleyebilirim ki NBA'in gördüğü en iyi bench oyuncularından biri Jamal Crawford. Kariyerinin büyük bir kısmında yedekten geldiği için bu 15000 sayıya ayrı bir saygı duymak gerekir. 34 yaşına geldi hala 'En İyi 6. Adam Ödülü' adayları arasında başta onun ismi sayılıyor. NBA tarihinin açık ara en çok 4 sayılık oyun yapan oyuncusu olduğunu da söyleyelim.

- 76ers Rockets'a da kaybetti. Bu sezon maç kazanmaları olay olacak herhalde. 76ers'da sezonun kazanımı olmaya aday isim Tony Wroten. MCW'ın yokluğunda takımı o taşıyor. Nerlens Noel benim beklediğim dominasyonu henüz ortaya koyamadı. Noel demişken, dün gece kaybetmişler ama James Harden'a 10 numara bir bloğu var:
- Grizzlies'in ne kadar iyi bir savunma takımı olduğunu dün gece bir kez daha gördük. Anthony Davis canavarını 14 sayıda tutmak büyük iş. Memphis'te Tony Allen bir pozisyon sonrası kameramana küçük bir müdahalede bulunmuş. Sonrasında hemen özür dilemiş neyse ki:
- Nets, Thunder'a 31 sayı fark atmış. Sakatlıklar döneminde bu skorlara şaşırmamak lazım. Kaybettiğiniz adamlar Durant ve Westbrook olunca. Takımın iki kanadı da kırık desek yanlış olmaz.

- Dün geceye ait elimde bir de şu video var. Gay, Cousins ve Faried çarpışıyor. Üçü de numara yapıyor:

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder