6 Ekim 2014 Pazartesi

Van Gaal-Prandelli Anketi Sonuçları

- Geçtiğimiz hafta blogda açık olan 'Hangisi Acilen Gönderilmeli?' anketi sonuçlarını paylaşmak istiyorum:

17 oyun kullanıldığı ankette 7 oyla Henüz Erken seçeneği en çok oyu aldı. Ben oyumu Cesare Prandelli'den yana kullanmıştım ama anketi açtığım günden bu yana geçen süre zarfında fikirlerimin daha ılımlı olduğunu söyleyebilirim. Henüz Erken seçeneği en doğrusu gibi görünüyor gerçekten de.

Cesare Prandelli'nin sürekli olarak rotasyon yapması ve ilk 11'de olması şaşırtacak oyuncu tercihleri yapması sonucunda bize 2. Roberto Mancini vakasını izletiyor diye düşünüyordum. Ancak İtalyan hocanın hatalarından ders çıkaran bir yapıda olduğuna kanaat getirdim. Özellikle Hamit Altıntop tercihi, Veysel'in takımdan kesilmesi gibi hamleleri bir şeyler yapma çabasını gözler önüne serdi. Galatasaray hala istenen futbolu oynamıyor belki ama Prandelli için de acilen gönderilmeli gibi bir söz söylemek şu an içinde bulunduğumuz noktada haksızlık olur. Prandelli'nin geleceği yeni seçilecek başkana da bağlı gibi görünüyor. Eğer seçilirse Alp Yalman yönetimi kendi düzenlerini kurmak adına onunla yolları ayırabilir.

Manchester United ve Louis Van Gaal adına da bir şeyler söylemek gerekirse, 5 gollük Leicester faciasından sonra alınan 2 lig galibiyeti var ve şu an Premier Lig'de 4. sırada bulunuyorlar. Angel Di Maria sanki yıllardır bu takımda oynuyormuş gibi Real Madrid'deki futboluna devam ediyor ve Van Gaal'i kurtarıyor diyebiliriz. Van Gaal seçeneği ankette 4 oyla en çok oy alan 2. seçenek olmuştu. Ama son 10 gündeki performans onun için de Henüz Erken dememize yeter gibi görünüyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder