23 Ağustos 2011 Salı

Bir Devin Çöküşü Mü ?



90'lı yıllarında sonu ve 2000'li yılların başındaki o meşhur Henry'li , Bergkamp'lı , Pires'li kadronun başarılarının ardından bu kadronun dağılmasıyla birlikte yavaş yavaş kupasız günler başlamıştı Arsenal'de . Bugüne geldiğimizde 6 yıldır kupa kazanamayan bir ekip duruyo karşımızda ve yakın zamanda da kazanacak gibi durmuyolar. Bu yazıyı yazmak istememin sebebei premier lig'e başlanan 2 maçta 1 puanlık seri ve futbolun hiç umut vermemesi.

Özellikle hücum anlamında Fabregas'ın gönderilmesi Nasri ve Arshavin'in ha gitti ha gidecek dedikodularıyla kafa karışıklıkları forvete gelirsek Van Persie ve Bendtner'in bir var bir yok olmaları Gervinho'nun henüz Premier Lig'e alışmamış ve belli bir süre alışamıcak olması(ki bu normaldir Fransa gibi tempsu düşük bir ligden geliyosunuz haliyle) bunların sonucu olarak 2 haftada Arsenal'in 0 gol ve kaleyi bulan şut sayısının sadece 5 olması. Bu yetmezmiş gibi bir de geçen haftaiçi vela'yı sociedad'a verdiler gerçekten arsenal yönetimini anlamakta zorluk çekiyorum. Doğru düzgün forvet olmadığı kadroda alternatifi de yolluyolar.

Hafta içi zorlu italya deplasmanından sonra hafta sonu da m.united deplasmanları var arsenal'in işleri çok zor bakalım napcaklar ama bu senenin sonunda wenger'in ayrılmasıyla bitecek bi süreç bekliyorum ben tahminim bu yönde 6 senenin kupasızlğı ve taraftarın biten sabrı bu sene de muhtemel ilk 4 süzlük bu sonucu getirebilir.Bu zamana kadar hiç olmadığı kadar umutsuz başlıyolar bi premier lig'e direk rakipleri kadrolarını bu kadar güçlendirmişken.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder