13 Şubat 2011 Pazar

Dk 1 Skor 1-0 Gol Serdar Özkan


Serdar Özkan'ın da maç kazandırdığına şahit olduk şaka maka. Üstelik bu işi Beşiktaş'a karşı yapması olayı başka boyuta taşıdı. Hem de 1. dakikada. Her cümlemden de anlaşılacağı gibi biraz şoktayım. Beşiktaş'ın Ankaragücü'ne kaybetmesine zaten alışık değiliz, 1-0'lık maçta golü Serdar Özkan'ın atması biraz ağır geldi.

Yıllar boyu bal yapmayan arı lakabını layığıyla taşıyan genç oyuncu, bu ünvanı Galatasaray'da da itinayla korumuştu. Ciddi anlamda bir bitiricilik problemi olduğu ortadaydı. Adam geçebiliyordu, durduralamaz koşular yapabiliyordu herkesi, herşeyi aşıp, golü atamadan dönüyodu. Hatta abartalım ; kaleciyi bile çalımlayıp topu dışarı atabilecek durumdaydı kendisi. Belki bugün attığı tek gol yıllardır edindiği bu imajı değiştirmeyecek ama ben dahil tüm Beşiktaşlıları çileden çıkararak birnevi intikamını almış oldu Serdar Özkan.

Beşiktaş'a gelecek olursak 17'de 17 hedefini zaten geçtim, doğru düzgün maç kazanamıyoruz. Simao, Almeida iyi hoş güzel ama bu takımın ihtiyacı olan adam çok net Guti'dir. Bu maçta birçok kez aradı onu takım. Organize olma kavramını bir üst seviyeye çıkaran bir oyuncu ve her maç sahada olması gerekiyor.

Golün videosuyla yazıyı kapatalım :


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder