28 Ocak 2011 Cuma

NTVSpor'da İşler Karıştı


Açıldığı günden bu yana bağımlısı haline geldiğimiz, çekirdek kadrosunu korumasıyla ünlü spor kanalı NTVSpor'da son günlerde inanılmaz bir yaprak dökümü yaşanıyor. Ersin Düzen ve Sergen Yalçın'ın ayrılıklarının üstüne bir de Burcu Esmersoy eklenince kanalın ligler başlayınca nasıl bir havada olacağını merak etmeye başladım şimdiden. Bir yandan ayrılıklar yaşanırken boşalan koltuklar da dolmaya başladı tabi. Sergen Yalçın'ın yerine getirilen Metin Tekin kadroya katılan en yeni isim oldu.

Sergen'in ayrılığı bence çok çok büyük bir kayıp kanal için. Tamamen spor endeksli bir kanal olmanın da getirisiyle zaman zaman monotonlaşan programları zevkli hale getiren kişi Sergen'di bana göre. Eski bir futbolcu olmasının yanı sıra futbolda hemen hemen herşeyi tecrübe etmiş bir oyuncu da olduğu için farklı yorumlar getirebiliyor, olayları farklı açılardan bakmamızı sağlıyordu. Yeri geldiğinde Beşiktaş'ı bile yerden yere vurmasından da anlayabileceğimiz üzere tarafsız bir yapısı vardı. Yeri doldurulamaz bir kayıp bence.

Ersin Düzen'e gelecek olursak her gün yayınlanan Spor Gecesi programında onu görmeye alışmıştık. Hani bazı programlar vardır bazı insanlarla özdeşleşirler. Onlarınki de böyle bir bağ idi. Şimdilerde Emek Ege'nin programı devralacağı konuşuluyor. Eski tadı alıp alamayacağımızı merak ediyorum.

Son olarak Burcu Esmersoy. Eşi benzeri bulunmaz bir spikerdi tartışmasız. Zaten NTV bünyesinden ayrılmadı, sadece spor spikerliği mesleğini bıraktığını açıkladı. Tahminim NTV'de daha farklı bir tarzda izleyeceğiz onu. Ancak NTVSpor'un onu çok çok arayacağı bir gerçek. Sine Büyüka her ne kadar kusursuz olsa da Burcu'yla beraber iyi bir ikiliydi.

Son olarak Metin Tekin hamlesine gelelim. Açıkça konuşayım kamera önünde nasıl bir tarzı olduğunu bilmiyorum. Ama yine futbolun içinden gelen biri olduğu için apayrı bir soluk da getirebilir kanala. Eski Beşiktaşlı'nın yerini eski Beşiktaşlı'yla doldurdular. Umuyorum ki oyuncularını değiştiren dizilerin sonuna benzemez bu kadrodaki köklü değişimler. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder