11 Ağustos 2015 Salı

Drummond'ı Konuşacağız

DeAndre Jordan'ın popülaritesinin zirve yaptığı ve hatta oyuncunun Mavs gibi bir organizasyona kazık atıp, karar değiştirerek 87 milyon dolarlık kontrat aldığı şu günlerde Andre Drummond'ı da es geçmemek lazım. Tıpkı Jordan gibi pivot pozisyonda oynayan Drummond'ın oyun tipi de Jordan'a benziyor. Jordan 27, Drummond 22 yaşında. 14-15 sezonu rakamları da birbirlerine oldukça yakın. 

DeAndre Jordan 11.5 sayı 15.0 ribaund 2.2 blok

Andre Drummond 13.8 sayı 13.5 ribaund 1.9 blok

Hücumunu biraz daha çeşitlendirdiği takdirde NBA'in en ciddi potansiyellerinden birine sahip olan Drummond'ın da 80-90 milyonluk bir kontrat kapmaması için hiçbir sebep yok. Geçtiğimiz sezon izlediğim maçlarda birçok kez henüz ilk çeyrekte ya da ikinci çeyreğin başında double double'a ulaştığına şahit oldum. Bunun yanında sağlam bir blokçu olduğunu da söylemek lazım. DeAndre Jordan'ın onun yaşındayken yakaladığı ortalamalar 7 sayı - 7 ribaund. Drummond geçtiğimiz sezon 13-13 yaptı. Sağlıklı kaldığı takdirde bu genç adamdan daha çok konuşacağız. 

Son olarak Pistons'ın bu yıl da playoff yapamaması halinde Drummond'ın takımdan çıkışı alması oldukça muhtemel. Belki de Mavs DeAndre Jordan'ı elinden kaçırdıktan sonra rotayı gizliden Drummond'a çevirmiştir çünkü yaptıkları bir yıllık Samuel Dalembert hamlesi günü kurtarmaktan başka bir şey değil.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder