20 Mart 2015 Cuma

Ajan

Spurs'te asistan koç olarak geçirdiği 17 sezonun ardından Atlanta'ya baş antrenör olan ve bu sezon büyük iş başaran Mike Budenholzer'ın takımına Austin Daye dahil oldu. Mike Budenholzer'ın Atlanta'ya geldiğinden beri uygulamaya çalıştığı sistem ne? Spurs'ün sistemi. Budenholzer ayrıldıktan sonraki sezon şampiyon olan Spurs'te yolların ayrıldığı tek isim kim? Austin Daye. Austin Daye 10 günlük kontratla nereye katıldı? Atlanta Hawks.

Budenholzer antrenman sonrası ofisine çağırıp 'Ya Austin siz geçen yıl finallerde şunu nasıl yapıyordunuz, hatırlıyor musun?' ya da 'Bu set ben ayrıldıktan sonra çıktı herhalde?' diye soruyor mudur? Eğer ikinci 10 günlük kontrat teklifi gelmezse Austin Daye kullanıldığının farkına varacak mı?

Şaka bir kenara Daye bir şekilde kendini yeniden şampiyonluk adayı bir ekipte buldu. Ben canlı da izledim kendisini, oyununun en büyük avantajı pozisyonuna göre oldukça uzun olan boyu. NBA kalibresini dipten yakalayan bir isim ve rol oyuncusundan öteye gidemeyecek gibi duruyor. Yakın zamanda artık bir para kazanayım düşüncesine kapılırsa bir anda TBL'de görebiliriz onu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder