1 Aralık 2014 Pazartesi

Neden Verdin O Penaltıyı?

Eskişehirsporlu oyuncu pozisyonun penaltı olmaması için bundan profesyonel pozisyon alamazdı. Kolları kapattı, en ufak kasıt yok. Oldukça sert gelen topun çarpmasının ardından hakemin kollar yapışık işaretini ve devam kararını gördük, videosu da var. Ne olduysa 3 saniye sonra ŞAK diye penaltıyı verdi. Başlıktaki soruyu yöneltmek isterdim Tolga Özkalfa'ya. Bir gün yiğidin biri çıkıp bu soruya cevap verir umarım. 

Yine küfür kıyamet bir maç çıkarıp üzerine rakibe çok sert müdahalelerde bulunan Emre'nin haklı kırmızısının bir telafisi midir bu penaltı? Süper Lig kusursuz yönetilen bir lig olsa Emre Belözoğlu bir sezonda minimum 15 maç cezalı oturur kenarda. Hala küfür, hala itişme. Bir de üzerine kasap gibi oynuyor. Bu nedir?:
Peki Volkan'ın ceza sahası dışında müdahalesine ne açıklama yapılacak?:
Sevgili Tolga Özkalfa, bunları es geçerek yeteri kadar torpil yapmıştın. Eskişehirsporlu oyunculara, emeklerine yazık değil mi? Neden verdin o penaltıyı?

Biri de çıksın desin 'Fenerbahçe kaybederse adamı keserler' diye. 

Türkiye'de futbol izleyen herkesle apaçık bir şekilde dalga geçiliyor.

2 yorum :

  1. Söylenen pozisyonlarda tamamen haklısın ancak mesela verilmeyen penaltı da var daha objektif bakarsak (ki fenerbahçe haklı kesinlikle demiyorum) mesela bunları hakem versin ama o pozisyonu da versin bence sorun hakemlerin pozisyonlarla ilgili doğru kararlar vermemesi. Bunu da az maaş almalarından parayı aldıkları yere kadar türlü bakış açılarıyla değerlendirmek gerek.Ne yazık ki hakemlerimiz tarafsız bakış açısı sağlayamıyor diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Hakemler konusunda söylediklerin doğru, bu durum Türkiye'de futbol izlemeye olan isteği de her geçen gün azaltıyor. Fenerbahçe maçının oynanacağı sabah ekşisözlük'te 'Fenerbahçe'nin akşam kazanacağı penaltı' diye başlık açılıyor. Bu anlamda gidişat hiç iyi değil. Böyle bir şeyin öngörülebilmesi ülke futbolu adına çok acı.

    YanıtlaSil