25 Aralık 2014 Perşembe

Jermaine O'neal'ı Kim Kapacak?

Bir dönem tepelere oynadığı kariyerinde çok sert düşüş yaşayan ancak geçtiğimiz sezon oyuna hala katabileceği şeyler olduğunu bizlere gösteren Jermaine O'neal'ın yakınlarda bir takıma imza atması bekleniyor. Dönüş yaptığı takdirde bu Jermaine'nin 19. sezonu olacak.

Geçtiğimiz sezon formasını giydiği Warriors ondan memnundu. Bu yıl da kadrolarında görmek istiyorlar. Mevcut konumları da düşünülürse bence Jermaine yarışında en avantajlı takım Warriors. Onların yanı sıra Rondo takasında Brandan Wright'ı gönderen Mavericks'in de bir yedek uzuna ihtiyacı olduğu kesin. Takımda Jermaine'nin aklını çelebilecek çok adam var. Onları da ikinci sıraya koyuyorum. Üçüncü en büyük aday ise Cavaliers gibi görünüyor. Anderson Varejao'nun aşil tendonunu kopardığı haberi geldi, sezonun geri kalanında oynayamayacak. Önümüzdeki günlerde bir uzunla anlaşacakları yüzde yüz ortada. LeBron faktörünü hiçbir zaman es geçemeyiz. Jermaine'in aklını çelebilir.

Bu takımlardan Cavs ve Mavs kesinlikle bir uzun takviyesi yapacak. Jermaine'ı alamayan da Emeka Okafor'la imzalar gibime geliyor. İkisi de alamazsa bir takas işine girişirler. Serbest konumdaki Andrew Bynum kumarına bu saatten sonra hiç bir takım girmez herhalde.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder