5 Kasım 2014 Çarşamba

NBA'de Gecenin Notları / 4 Kasım

- Rockets, Heat'e ilk mağlubiyetini yaşattı. Resimdeki adamların baş rolde olduğu bir galibiyet tabi ki de. Bir parantez de Trevor Ariza'ya açalım. Chandler Parsons'ın gidişiyle kan kaybetmesi beklenen Rockets'ın sezona 5-0 başlamasında payı büyük. Beklenenin üzerinde performans gösteriyor ve Parsons'ı aratmıyor desek yeridir.

- Thunder'ın skor yükünü Ibaka ile birlikte üstlenen Perry Jones sakatlandı. Thunder bu alanda bir rekora doğru gidiyor. Reggie Jackson döndü ama maçları kazanmakta sıkıntı yaşayacakları bir gerçek. Raptors mağlubiyetiyle beraber 1-4 oldular.

- Anthony Davis, takımının Hornets'i mağlup ettiği maçta 24 sayı 13 ribaund 3 blok yaptı. Onun için artık MVP tezahüratları da başlamış bulunuyor. Bu çizgiyi korursa, Pelicans da ligi yukarılarda bitirirse neden olmasın?

- Blazers'ın sahasından çıkamayan takımlar kervanına James'in Cleveland'ı da eklendi. Bu adamlar kendi evlerinde gerçekten çok tehlikeli bir takım. Farkın da 19 sayı olduğunu belirtelim. Kyrie 17'de 3'le 9 sayı, LeBron 12'de 4'le 11 sayı. Ayrıca bir önemli not da LeBron'un ikinci yarı sayı kaydedememiş olması. Bu kariyerinde yalnızca ikinci defa başına geliyor. Portland adına maçın kahramanı Lillard:
- Son olarak Kobe'ye değinelim. 0-4'lük başlangıcın ardından dün gece oynanan Suns maçında yükü tek başına çekmeye kalktı. 44 dakika sahada kalıp 39 sayı 9 ribaund kaydetti. Mağlubiyeti engelleyememesi bir kenara bu rakamları ortaya koyarken tam 37 şut denediğini de belirtmekte fayda var. 37 çok fazla bir rakam. Bu yaşından sonra bu işe tekrar girmesi ne kadar doğru tartışılır. 0-5 oldular ve Kobe'nin sorumluluğu bu şekilde üstlenmesi de işe yaramıyor. 37 şut nedir?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder