20 Ekim 2014 Pazartesi

Tam Oluyor Derken

Uzun süredir sıkıntı çektiğimiz sağ bek pozisyonunda son haftalarda yükselen formuyla güven veren Serdar Kurtuluş'un 6 hafta sahalardan uzak kalacağı haberi geldi. 

İyi ya da kötü Serdar, Beşiktaş'ın sahiplendiği bir isimdir. Son şampiyon kadroda o da vardı, arada geçen 4 sezonluk Gaziantep macerasından sonra geçen sezon kontrat fesih bedeli karşılığında tekrar transfer edildi. Geçen sezon Galatasaray maçında yaptığı hata maçı kaybetmemize neden olmuştu ve akabinde Dany transfer edilmişti. Serdar'ın bu tip kötü performanslar sonucunda yedeğe mahkum olması yeni bir olay değil; ilk Beşiktaş macerasında da Ekrem Dağ'ın arkasında kalmıştı.

Bu sezon da tarih tekerrür ediyor derken Serdar'ın güven veren performanslarını izledik. Artık 1-2 maçla vazgeçilmeyecek konuma kendini getirmek üzereyken sakatlandı desek yeridir. Bu anlamda sakatlık onun için fazlasıyla şanssızlık oldu.

Serdar'ın olmadığı dönem sağ bekte Necip Uysal ismi akıllara geliyor ancak ben onun sağ bekte oynatılmaması taraftarıyım. Sezon başında olduğu gibi İsmail ters kanatta denenebilir. Bence daha faydalı olur. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder