11 Mart 2012 Pazar

Sıkıntı Sıkıntı Sıkıntı !


Bu nasıl bir şey biri bana anlatsın. Arka arkaya 15 maç kaybetmeyen takımın şu düştüğü hale insanın inanası gelmiyor cidden. Herkesin dilinde 3 günde bir maç yapıyoruz lafı var ama ben 20 yıllık bi Beşiktaşlı olarak olaya biraz daha realist yaklaşmaktan yanayım. Yorgunluğun tabii ki etkisi var ama 8 maçta 5 puan , 5 yenilgi. Bu yazımda  takıma biraz sitem edeceğim.

En başta ruhsuz diyorum ben oyuncularımıza. Düpedüz ruhsuz bir takım. Tamamen kendilerini pazarlamaya yönelik oyun ortaya koyan yabancılarımız ve bunların yanında vasat yerli oyuncularımız. İnancını kaybetti takım, 15 maçlık kaybetmeme serisindeki atmosfer öyle ani kayboldu ki derbi mağlubiyetleri falan derken şu an futbolun en dibinde bulduk kendimizi.

Birebir oyunculardan bahsedecek olursak,  Ekrem Dağ'ı ben artık Beşiktaş'a yakıştıramıyorum arkadaş, Rüştü Reçber'e saygımız elbet ki sonsuz ama yok yani ondan da geçti artık oynattığımız ilk maçta anında puan kaybına sebep oldu. Ricardo Quaresma kadrodışı bırakıldı kararın da sonuna kadar arkasındayım. Sakatlıktan geç döndü hadi ona bir şey demiyorum resmen şişman döndü. Eski atikliği yok aralardan kaçamıyor artık, bunun yanında çalım denemelerinde sürekli aynı hareketi yapmasından dolayı çalımlardaki başarı oranı %10lara kadar indi nerdeyse. Simao, eyvallah vurdu mu atıyor falan ama arkadaş biz bu adamı alırken Atletico Madrid'in kaptanı değil miydi ? Orta açamıyor var mı itirazı olan ? Hiçbir şekilde orta açamıyor e artı adam da geçemiyor. Fener'e Atletico'ya attığı gibi gollerle gündemde kalıyor işte Carlos hocam arada onu da kesiyor doğru karar arkasındayım.

Almeida = Kalas. Kamyon gibi adam arkadaş fiziği var boyu var toparlar dedik, yok , alakası yok. Avrupa'nın en çok gol kaçıran forvetleri arasında ilk 5'e gireceğinden şüphem yok. Kafa vuruşlarında kariyeri boyunca sahip olduğu dominasyondan eser yok. Hadi onu da geçtim takım arkadaşlarına top indirme konusunda da inanılmaz sıkıntıları var. O da bir kenara ayağına topu verirseniz o topu unutun. Rakip takım en geç 10 saniyeye o topu alacaktır. Ha bir de öteki forvet Edu var ondan da bahsetmeden olmaz. Tek özelliği var o da sert şut çekmek. Başka hiç bir işe yaramaz , koşamaz adam geçemez arkasını dahi dönemez bu arkadaş benim gözümde.

Bu adamlar oynayacağına Pektemek oynasın arkadaş. Sonuna kadar da hata yapsın genç adam elbet yapacak. Hatalarından kazandığı tecrübelerle iyileştirecek oyununu.

Gelelim Carlos Hocama. Sen İsmail Köybaşı dururken nasıl olur da Atletico maçında hücum oyuncusu Veli Kavlak'ı sol bekte oynatırsın. Bu intihar değil de nedir ? Adamlar resmen o kanadı kevgire çevirdi Veli başta olmak üzere bütün takım pert oldu. İkinci yarı İsmail'in girmesiyle beraber ibre biraz olsun bize döndü ama geçmiş olsun tabi ilk yarı 3 tane yersen yapacak hiçbişeyin olmaz 2. yarıda . Carlos hocam hep arkandaydım sempatik diye falan ama git sen de git .

Yeni başkanın komple bir revizyona gitmesini umuyorum takımın yarısını gönderilmeli bence yeni  beyaz bir sayfa açmalı Beşiktaş. Bu sezon için ise şampiyonluk falan zaten hikaye de ilk 4 potasından çıkmazsak iyi.

Son olarak Fernandes satılacak falan diyolar. Portekizlilerin alayını sat ama Fernandes..  Ayıptır ayıp !

 ( Resim sporx.com'dan alıntıdır )

2 yorum :

  1. selam kardesim sende misporx e takiliyorsun

    YanıtlaSil
  2. Evet, zaman zaman spor gündemini ordan takip ediyorum

    YanıtlaSil